De praktijk

Psychologenpraktijk Pelkmans is een vrijgevestigde praktijk waarin ik individuele behandeling en groepsbehandeling aanbiedt voor volwassenen (23+), in zowel de Generalistische Basis GGZ als in de Specialistische GGZ. Mijn praktijkruimte is gesitueerd in de buurt van het Centraal Station van Utrecht in de wijk Lombok. Mijn naam is Menno Pelkmans. Ik werk als zelfstandige in mijn praktijk. Wel heb ik om goede zorg te kunnen bieden en voor de gezelligheid, nauw contact, inhoudelijk overleg en intervisie met collega-behandelaren. 

Sinds 1 oktober 2020 werkt Marijke de Haan als zelfstandige in mijn praktijk. Op 10 oktober 2023 gaat zij met een zeer verdiend pensioen en neemt zij begrijpelijkerwijs maar helaas afscheid. Vanaf september 2023 werkt Anneke Sardha, die net als ik als zelfstandige haar eigen praktijk voert, ook voor een deel in mijn praktijk, met name voor het samen met mij begeleiden van de AFT groepstherapie.

Informatie over de procedure van aanmelding tot afsluiting, aanvullende informatie over wat psychotherapie is en informatie over een aantal praktijkregels die ik hanteer, is te vinden via de volgende link: Procedure aanmelding tot afsluiting + algemene info psychotherapie + praktijkregels.

Actuele wachttijden die er helaas zijn, kunt u vinden onder tabblad "Praktisch".

Naast psychologische behandelingen ben ik betrokken bij de Psychotherapie-opleiding voor opleidingsinstituut RINO Midden-Nederland en ben ik beschikbaar voor het verzorgen van onderwijs in een ander onderwijsinstituut.

 

 

 

 

Adres

Psychologenpraktijk Pelkmans

Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht
email info@psychologenpraktijk-pelkmans.nl 

Tel: 06-25403335 (beter via de mail te bereiken)